Så jädra sytligt…

 

Jädra så sytligt men jösses så bra det blev…
… Idag har jag röjt jädra, ja inte bara jag utan min älskade gudmor (pappas syster) har hjälpt till. I dag har vi gått in i garderoberna på torpet, ja eller förråd som har byggs längs väggarna på övervåningen och där har jag inte satt min fot tror jag sen farmor levde.
Så där röjde vi och den första gick väl bra med lite hjälp av pappa och Olle att bära ner en gammal mangel som vägde ton och en kamin som vägde mer än ton. Sen var det ju bös och annan skit som nu ska till sortergården. Men sen kom vi till den andra och där höll j ag på att kräkas av alla råttbajsar som låg där och på allt de hade bajsat på, det var så jävla sytligt och jag tyckte det droppade små bajskorvar över hela mig när man skulle rota och flytta och bära ut det ner för den branta trappan som man för övrig kan slå ihjäl sig på om man trampar fel.
Men nu är det ute och jag är duschad, ombytt och glad då detta har lämnat mitt kära torp. Barnen var inte sena med att hjälpa till så även de fick jag sanera efter den här dagen. Min kropp känns som om den är 75 eller något för det värker i varenda liten led och jag sitter här som en trött liten gumma.
Sitter här och lyssnar på Lotta på Liseberg, barnen sover och de andra är inne hos pappa. Brasan knastra i bakgrunden och allt är så skönt. Undra vad morgondagen har att ge?! Vi ska ta tre fyra rundor till sortergråden men efter det har jag inte bestämt något alls. Kanske skulle ta och testa något nytt, att bara va!? Men en sak hoppas jag slippa och det är små sytliga råttbajsar…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.