Så JÄVLA arg!!!

 

I dag har hag varit och är fortfarande så inuti helvetes arg…
Jag var upprörd och jag svor, har nu lugnat mig men är fortfarande arg och det över hur föräldrar inte kan ta ansvar över sina barn.
Ja, jag tycker det är rent ut sagt för jävligt att en förälder köper ut vapen till sina barn vapen som man måste vara myndig för att ha i sina händer.
Idag när jag ringde hem för att kolla läget så hörde jag på Thomas att han var upprörd och arg, ja han sa det väldigt fort och sa även att han inte hade velat ringa och störa mig så jag skulle kunna jobba i lugn och ro. Men jag ville ju så klart veta vad som hänt…
Jo, då var det den där jävla snorungen som dessvärre bor på vår gård och är i åldern 12-14 års åldern som gått ut och skjutit mot barn med sitt ”Soft Airgun” och idag slapp mina barn att bli skjutna men Liams kompis blev det i magen.
Thomas har i alla fall efter min påtryckning ringt och pratat med polisen som ser allvarligt på vapen och sådan här händelser. Sen fick Thomas efter en hel dag tag i en av skitungens föräldrar och påtalat det hela. Om nu mamman ens ville förstå eller om hon inte förstod språket ordentligt vet jag inte men när Thomas nämnde att han hade varit kontakt med polisen så sa hon så även jag hörde i telefonen… oh, nej inte polis, inte polis!!
Att en förälder köper ett vapen till en minderårig är för mig helt obegripligt och enligt svensk lag olagligt, vad är det då för fel!?!?!
alt
Detta var vapnet som skit ungen gick och sköt med…
Men en gång till vi ser den här skitungen som förövrigt är en skitunge annars också så kommer vi at polisanmäla för vid vapen går min gräns…
Nu har jag i alla fall lugnat ner mig och fått min kära man att titta på Grand Pri tillsammans med mig, helt underbart!!!!

Hobbyn som slår alla rekord! Bara i Sverige har flera miljoner soft airgun enheter sålts de sista 15 åren! Vi erbjuder här Sveriges outstanding bredaste sortiment av soft airguns, allt ifrån enkla fjäderdrivna ”nybörjar modeller” till avancerade batteridrivna maskingevär från kända tillverkare som t.ex. Marui. Man kan idag välja mellan, fjäderdrivna, elektriska, kolsyredrivna och gasdrivna airsoftmodeller. Produkttexten till varje modell förklarar vilken modell det är samt vilka olika funktioner och finesser som de olika vapnen har. Med softairguns kan man bedriva en väldigt trevlig sysselsättning oavsett om man väljer prickskytte, snabbskytte eller gruppspel. Tänk bara på att ha ordentlig skyddsutrustning på dig, framförallt skydda ögon och ansikte. Softairguns faller under vapenlagen vilket innebär att du måste vara18år för att få inköpa det. Vapnet är licensfritt.  Tveka inte nu utan samla ihop grannarna, kompisarna eller familjen till en grillkväll med en liten skyttetävling så får du själv prova på och se hur enkelt och rolig denna hobby är! Vem vet, du kanske tom. ”träffar” lite nya vänner!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.