Så kul på gräddhyllan!

 

Hemma och de små sover…
I eftermiddags gick vi hem till Katta, Peter, Pascal och Teo för att avnjuta glögg och god mat. Det blev lite gott vin och en Baylis till kaffet och det satt som smäcken runt häcken.
Maten var mycket god och helt i min smak, mögelost i mat tycker jag är kanon gott. Liam vart lite orolig i början för vi lurade i han att det endast skulle bli sallad och då sa Liam att han inte var så mätt och hade ätit ganska mycket innan han kom till Pascal.
Men när han förstod att det inte bara var sallad som det bjöds på så satt han glatt kvar vid bordet och åt med stor aptit. Noel var vrål hungrig för han åt en smula till lunch och nu började magen göra si hörd. Pascal och Teo satt i och för sig längre kvar vid bordet men det berodde nog på att mina var så hungriga och slängde i sig maten.
Efter maten gick alla små godingar upp och lekte och vi andra satt kvar och pratade om ditt och datt. En mycket trevlig och givande kväll och det som var så bra var att det är gångavstånd så både jag och Thomas kunde ta oss lite vuxendricka och njuta att bara vara.
Blev glatt överraskad av att barnen var sams hela kvällen trotts att tröttheten slog på dem redan efter åtta tiden men de höll ut ända till efter nio då vi började röra oss hemåt.
Det är lite roligt för det första Liam slutar att leka så här sent på kvällen och det är dags att gå hem då kommer tröttheten på han som en kanon kula. Det bara smäller till och han vill bara hem och sova och har ont i både ben och mage för att han har hållit igång under hela tiden.
En gång gick jag och Katta upp för att kolla läget när en skål hade gått i kras, då satt Pascal och Liam inne i garderoben och lekte teater och hade byggt upp en scen, det var allt för gulligt det tycker jag!
Ser fram mot mer roliga kvällar här uppe med Silvert på gräddhyllan!
Nu är det soffan innan sängen och  snart ringer väckarkockan för då ska jag åka och jobba!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.