Så lätt det är då…

Ja, det är allt för lätt att vända på dygnet och jag har plötsligt så svårt att somna på kvällen. Ja, det är inte för att jag sover för länge på morgonen för det funkar ju inte så bra med våra små guldklimpar som vill ha uppmärksamhet. Sen borde jag var super trött för jag har sovit som en kratta i två nätter…

Men inte då?! Här har jag gått och lagt mig och trodde jag skulle somna men det gjorde jag inte. Thomas ligger i och för sig och glor på tv, det handlar om en massa äckliga skadedjur hem och några skadedjurs människor åker runt och tar dö på dem. Men jag bruka kunna somna även om gubben glor på tv, men inte nu så klart.

Undra om det beror på vädret för att det är så kvavt? Men i dag är det ändå en av de svalare dagar på länge ju… Jaja, så ä det jag får väl gå och vara lite trött i morgon då.

Men det är inte bara jag som hade svårt att somna i dag för Noel den lille piggelinen höll låda långt in på små timmarna. Vid halv tio hörde jag att han hade satt på Mojje och låg och lyssnade på… Han brukar vilja ha lite musik eller saga på när han ska somna, liten rolig prick jag har fått till son.

I morgon måste vi komma i säng tidigt för på måndag är det allvar igen, jobb och förskola redan klockan 6.15 ska de små lämnas. Det är tidigt men vad tusan ska man göra när vi börjar så tidigt?? Jag gillar det inte men vi har inte något val, fast vem vet vi kanske vinner på lottot i helgen? Då är det slut på alla tidiga mornar hehe…

Min fina ros på balkongen hade nästan lämnat in för gott, hoppas att den tar sig igen. Den var så fin och vit när jag åkte i torsdag och idag var den så hängig och inte alls lika vit som den borde vara… Vart har mina gröna fingrar tagit vägen?? Måtte de komma tillbaks snart.

I morgon måste jag köpa dop present för Thomas lovade att göra det i torsdag men det blev inte så. Han glömde bort det, han åkte till MediaMarkt och köpte en ny dator till sig i stället så jag förstår att han inte hade en tanke på dop eller barn hehe… Ja se dessa män och teknik prylar, de är allt roliga med sina leksaker… Undra om jag ska skaffa mig en dyr hobby jag med. För skor är rätt billigt i detta sammanhang jämfört med datorer och motorcyklar, eller???

Ja, jag får sova på den saken. I morgon har jag förmodligen lagt den tanken åt sidan och tagit mitt förnuft till fånga och förstår att det inte är möjligt med två som har en dyr hobby…

Vänlighet är den gyllene kedja av vilken samhället hålls ihop.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.