Så möe man borde, så möe man inte orkar…

 

Idag ska jag inte klaga, fick ju ligga i sängen till fem över åtta men efter det har det varit full rulle tills nu då jag ska inta min första goda Gevaliakopp.
Thomas åkte till jobbet innan jag gick upp och jag tror knappt att mina ögon hade öppnat sig heller. Ingen bra natt för mammarika i natt men nu känns det bättre. Så frulle till mig och barnen och efter det fick jag en energikick till att ta tag i lite stök här hemma.
Liam och Noel gick in och började bygga med sin flexitracksbana som de upptäckte nyss att den var rolig att bygga och leka med. Fick den i julklapp men har varit orörd sen dess, tur att de uppskattade den nu för det hade ju varit tråkigt att den bara hade blivit liggande.
Så nu har jag fixat kök, dammsugit lite överallt och tagit bort våra sängkläder och satt på en tvätt. Det är inte illa och klockan är inte slagen tio ens. Inväntar nu mamma som ska ta över och se till att Liam och Noel har det bra då jag också ska fara in till Gruvan för att stanna till småtimmarna i kväll…

alt

Borde även rycka upp mig och ta tag i det stora berget av tvätt men jag har verkligen inte någon lust med det för det är det tråkigaste i städväg som finns, ja det och disk då. Så om jag inte tittar på extrasängen i datarummet så kanske tvätten försvinner av sig själv?!?!
Nu till nätet för att läsa lite tidningar så man får veta vad som hänt i världen för JP var inte möe att hänga i granen idag…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.