Så mycket kärlek & lite regn på torpet…

 

Det har regnat, det har lyst av solen, det har varit varmt, det har varit lite små kallt men framför allt så är det kärlek i luften…
… Det går ju faktiskt inte undgå och då menar jag inte bara mellan mig och Thomas utan av det vackra brudparet Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel. Måste säga att det var vackert och de såg så himla kära ut där i kyrkan.
Nu var det inte så att jag satt bänkad framför tvn utan jag hade den på i bakgrunden när jag gick en runda inne i torpet och städade av höst och vårskiten som samlats när vi inte har bott här på ett tag. Sen så fanns det fortfarande 4356735 små bajskorvar kvar från musjävlen som hade bestämt sig för att flytta in här och inte bara det, den dog här så nu är den där den bör vara…
Det börjar mörkna nu och Thomas och jag passade på att gå en runda på våra domäner när barnen hade somnat. Till och med knotten hade gett sig in i någon myr för att sova antar ajg för jag behövde inte vifta allt för mycket när vi gick rundan.
Nu är det lite tv innan dags att gå upp för att sluta ögonen en stund och när jag öppnar de igen så är det morgon och då ska det var sol har jag bestämt. Vill ju inte att allt ska vara fuktigt och jag vill att Liam och Noel ska få vara ute och leka av sig.
Så nu vill jag avsluta med ett stort grattis till Victoria och Daniel!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.