Så skönt… Även kanske för kaninen?!

Har nu kommit hem till en tyst lägenhet och jag bara njuter. Ja, inte så mycket av att resten av familjen är i väg över helgen men över den helt underbara massagen jag har varit på.

Inger har knogat igenom varenda lite knuta jag har haft i kroppen, det gjorde skit ont men ack så skönt det är nu. Det är den bästa massören jag någon sin haft Inger i Bottnaryd!!  Efter denna knåda på mig så fot jag ut till Annette i blåsten. Det gick inte grilla för det blåser jätte mycket idag men Annette såg allt till att jag blev mätt och go ändå. Potatissallad och rostbiff är inte fy skam och hem odlad sallad, vad mer kan jag begära.

altalt

Annette hade till och med en kaka till kaffet som vi mumsade i oss under tiden vi satt och tittade på kaninen som försökte att göra små kanin bäbisar med katten Oscar som var måttligt road. Det slutade med att kaninen blev så slut efter alla dessa försök från alla håll och kanter på katten Oskar att han la sig alldeles platt och bara flåsade. Det kan man kalla duracell på hög nivå… Och myten lever vidare att kaninen gör det som kaniner bara gör!!!

altalt

Jag tittade även på det lilla söta ny tillskottet som damp ner i slutet av Maj, dessvärre så är det redan sålt så jag kommer inte att få se det växa upp och bli en stor häst…

altalt

Jag tror att jag har blivit gått och blivit lite BMW frälst om jag ska rannsaka mig själv. Thomas kommer väl slå bakut men nu har jag kört svärfars BMW och jösses vilket drag det var i den… Lätt att inte hålla rätt fart, tur att jag är så duktig och inte kör för fort.

Innan idag tog jag med mig barnen till Axamo stranden på baksidan där det brukar vara hundar som badar med. de bara älskade det, kallt som tusan men det brydde sig inte de små om. Jag fick tvinga upp de så de fick värma till sig lite då och då för de huttrade ju. Men envisa som de är så skulle de ut lika fort som de kom upp. Men det är lika bra att de fick leka av sig, snart är de vuxna och då kan jag inte njuta av att se dem leka och skratta som de har gjort idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att skölja av mig massage oljan som finns kvar på min brunbrända kropp, för oj vad solen har tagit idag!?!?

 

känslorna har alltid sina rötter i de undermedvetna och känslorna blir då kroppsligt uppenbara

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.