Så trevligt så!

Idag har jag arbetat och det har varit toppen. Fick till och med inte en fika med Jonas och till denna lilla stund njöt vi av var sin Napoleon bakelse, kan ju inte bli bättre! Ja även om det var många timmar i dag på jobbet så tycker jag att dagen gick så fort och nu är jag hemma i hemmets trygga vrå igen.

Men innan jag for hem så mötte jag upp Marie som för övrigt fyller år idag! Grattis på 33 års dagen och hoppas du tyckte om presenten. Sen kom då Eva, Catharina och Victoria och vi satt och tjötade en massa tjej snack och skrattade väldigt mycket. Kul att prata om då tid må jag säga och kul att kunna skratta åt det nu.

Vissa saker har man grävt ner och ska aldrig mer komma upp till ytan och andra sker kan man skratta gott åt.  Victoria tyckte ju att vissa saker var så pinsamt att hon bara ville sjunka genom gjorden. Men en dag kommer även Victoria att sitta på ett fik i någon stad och prata om saker som man har gjort en gång i tiden.

Ja mätt och go efter fika på staden så körde jag Marie hem men innan det skulle vi åka och titta på Evas eventuella nya bil hon ska köpa. Hon hade den över helgen på prov för att se om det är en sådan hon vill ha. En Volvo V50 och den var fin och verkar vara bra. Så vi får se om hon köper den eller inte?! Därefter for vi hem till Marie och på vägen hem dit lärde jag Marie hur riktig musik låter… Enligt mig då men ja vet inte om jag övertygade henne helt och hållet. Fast jag kommer inte att ge upp ska göra några små försök till under åren som kommer. Ge inte upp, det går lära gamla hundar sitta!!

Hemma lagom till Robinson och barnen var vakna så jag fick krama och gosa lite med de små också. Liam och Noel hade varit på torpet med mormor och de hade haft det så kul. Liam sprang direkt och visade vad han köpt för pengen som han fick av mig i morse, en massa pirat svärd och någon pirat pistol. De hade även hoppas i hoppborgen några gånger och grillat korv ute med morfar och mormor.

Jag ringde till Anna i Linköping idag med för Thomas hade fixat två biljetter till invigningen på Sliver, så nu ska hon bli en premiär donna! Kul, kul synd att jag inte kan följa med och fota lite med hehe… Skål!

Nu till soffan en stund till!

Att vara lycklig är att ha ett gott humör.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.