Så trötter… Usel mammarika… Mögel… Hosta…

Idag när Thomas åkte till jobbet vid halv åtta måste jag ha somnat om hårt. Vaknade av att Noel stod vid min sida och sa att han faktiskt var jätte hungrig. Trodde då att klockan bara var lite över åtta men när jag tittade till så var den slagen halv tio. Det har inte hänt på länge och jag fattar fortfarande inte varför jag är så trött.

Men då var det ju bara att kliva upp och göra frukost. För jag kan tänka mig att Noel var jätte hungrig, för han åt inte någon vidare kvällsmat igår så magen var väl mer eller mindre tom nu.

Liam satt och tittade på morgon tv så snällt men även Liam var sugen på en bit macka. Det är här som min trötthet måste ha nockat mig totalt. För de stackarna hade fått mågligt bröd av mig och jag upptäcker det inte innan den sista tuggan på Liams macka. Hur dålig mamma känner man sig inte då?!

Sen fick jag sitta och förklara varför Liam inte fick äta upp sin macka. Sa då att då kan man få ont i magen. Liam kontrade med att: Jag har ju redan ätit jätte mycket på den.. Oj, det var inte lätt det här och inte när hjärnan går på halvfar heller. Vet inte vad som avbröt samtalet men det slutade till slut och jag reste mig för att plocka undan allt som stod framme… Huanamej så seg mamma de har!

Nu har jag hostat upp mig, tagit mig en kopp kaffe som jag smuttar på och det är dags för att göra oss klara så vi kan gå ut och få lite frisk luft snart. Solen skiner och det verkar vara ett underbart väder så här på förmiddagen. Få se vad de vill göra om det är att cykla eller kanske jag kan lura med mig de små på en promenad?!? Blir nog svårt men jag kan locka med små kryp eller något annat läskigt som kan gömmas både här och där.

Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.