Så var det klart!

Nu så börjar min helg äntligen! Har nu gjort en dag på arbetet och kommit hem i välbehåll. Nu börjar min helg för i morgon är jag ledig!!!! Ska bli så skönt, för idag är jag lite trött. Har legat på helspänn och väntat på att telefonen ska ringa i natt…

Den vart helt tyst hela natten. Det vart ingen bäbis i natt så nu får vi se vad som händer den här natten. Jag tror att det är på G nu, men man vet aldrig för de där små krabaten kan allt lura skiten ur en alt

Idag har Thomas varit och badat med Noel och vad jag förstod på det så strom trivdes Noel med det. Liam har varit på bio med mormor och det var väl så där. Han var nog inte riktigt mogen för det än, men man måste ju testa som sagt.

Sitter och väntar på att familjen ska komma hem så här är det knäpp tyst just nu, förutom bruset från Thomas dator som alltid går på högvarv. Det vankas ny dator tror jag allt…  Han sneglar lite på min ibland och jag kan se avunden över att jag har en bättre och nyare hihi!!

Kitty ska komma upp på ett glas rött med, hon skulle traska lite med Knut innan. har fått några samtal från Kitty under dagen om vilka tallrika som hon skulle köpa inför 40-års kalaset. Det kalaset som jag av någon anledning blev värd över med… Men men skönt att ha något innestående tills en annan måste ha hjälp.

Nu ska jag titta över lite här hemma vad som behövs göra, så tills jag är här igen…

Have a nice evening!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.