Så vårfint!

Wow, jag är så glad nu och glädjen bara sprider sig i hela kroppen. Idag har jag stojat och fejat hela dagen, inte en lugn stund knappt på hela dagen. Då det har varit lugnt har väl i så fall varit vid våra måltider när man måste sitta ned.

 

Jag har storstädat vårt sovrum så nu skiner det som en diamant, ja till och med putsat fönster och bytt gardiner. Inte bara där, jag gjorde samma sak i data/gästrummet så även där skiner det. Sen så har jag även då dammat och allt annat i storarummet förutom då fönstren. Så jag är nöjd som bara den och det känns som vår för solen kom trots alla mörka moln som var på förmiddagen. Men jag har även känt på solen idag för jag var ju ute några vändor till soprummet!!!

 

Inväntar maken som är på möte direkt efter jobbet, vore ju kul att få se en liten glimt av Thomas innan det är dags för sängen. Fast i helgen så är det ju vuxentid för hela slanten och det ser jag fram mot.

 

Stefan och Anna kommer på lördag och då ska vi gå på Buddy Holly och sen förmodar jag att vi traskar ut en sväng innan hem till sängen. I morgon är det tandläkaren och laga det där förbaskade hålet som gnager i mig och Thomas far upp till svärpäronen och lämnar av mina skatter.

 

Liam och Noel har varit ute i flera timmar och lekt i snön som håller på att smälta bort så när de kom in var de blöta ända in på kroppen. Så nu har mammarika fått leta fram fleecregnkläderna så de kan vara ute utan att bli blöt.

Nej, om jag skulle ta och göra ett sista ryck inför kvällen och soffan. Noel behöver nya sängkläder och det är nog bara det som jag har kvar…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.