Säkrad!

 

Allt för länge sedan, men idag tog jag tag idet och lyckades…
Nej, det handlar absolut inte om att sätta igång och träna för det har jag redan gjort, alltså klarat av och ska fortsätta. Men idag på mitt långa pass i gruvan så fick jag även ihop en date med mina kära väninnor från andra sidan stan. De som valt att bo på sidan som inte kallas gräddhyllan.
Japp, Eva och Catharina hade tid för en gång skull när jag hade tid i kväll. Så vi tog en date på Johans och det var så himla trevligt. Victoria följde med mitt andra lilla gudbarn som definitivt inte är litet längre jämfört med Sarah.
Så jag tror inte jag ljuger om jagsäger att jag träffade dessa små älskade väninnor sist när Liam fyllde år och det var i augusti. Så dagar blir till veckor och veckor blir till månader, helt sonika rinner livet förbi en alldeles för fort.
När ska man stanna upp och andas? Har inte lust att vänta tills pensionen, det är en sak som är säkert. Men idag föll det sig bra att alla kom och nu kan jag leva på det ett tag till, hoppas dock inte det kommer dröja månader igen. Har ju i och för sig bokat in Ladies Night den 19 november så en date är ju säkrad!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.