Såg dagens mörker…

Idag har jag hållit mig hemma i hemmets fyra väggar med Noel.

Känner mig lagom fräsch, lite tovigt hår snabbt uppsatt i en klämma. Är tvättad i ansiktet men noll smink så man ser så där nyvaken ut. Jag gör det i alla fall, har aldrig lyckats få den där Dallas looken när jag vaknar med maskara som sitter som berg på den 5 cm långa ögonfransarna. Kläderna som jag la vid kanten av sängen igår var perfekta att ta på även idag. Tur att man är gift och inte behöver tänka på att hela tiden vara perfekt alt.

Dagen har flutit på i 100 även om jag egentligen inte har gjort så mycket. Noel har varit så positiv idag och det märks att han är på bättringsvägar. Idag har han dansat och skojat med mig på det där härliga sättet som han har när han mår bra. Han har ju inte haft någon konkurrens från storebro heller så det gör väl sitt.

När det var dags att laga mat så stod han på en stol bredvid mig och så hade vi radion på lite högre, där stod vi två och dansade loss mellan vändningarna på plättarna. Efter det aerobics passet så var det gott med en gräddad plätta med en massa E- sylt på. (E= icke hemmagjord sylt, innerhåller då E).

Thomas kom hem framåt tidiga kvällen och var på ett strålande humör (undrar vad han är ute efter alt) så där stod vi fyra och hade ett litet kramkals innan Liam fick höra från Noel att det fanns plättar. Då gick det fort ut i köket ska Ni veta, ja Thomas vart det nog lite fartspår efter också om jag inte minns fel. Mammarikas plättar går inte av för hackor!!!

När barnen var badade för kvällen och magarna var mätta så knackade John Blund på mig och det hade jag verkligen ingen lust med… Så då beslöt jag mig för att vara riktigt trotsig och absolut inte gå och lägga mig kl 19. Tog på mig mina vinterkläder i min rufsiga moderna frisyr och åkte på en kvällskaffe hos Tant Kamilla. Fick då mysa lite med lillskruttan en stund och jag kommer knappt ihåg hur man håller de där små krabaterna längre.

Efter 3 kanelbullar och en kopp kaffe var det dags att ta på mig och åka hem, för jag blev ju inte direkt piggare av att sjunka ner i soffan och bara sitta i lugn och ro utan några ungar som kommer och rycker i mig. Men det vart en liten lagom tripp jag fick ju i alla fall se dagens mörker.

alt

Go och gla, kanelbulle var da!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.