Sagt av barn, hört av mammarika…

Sagt av barn:

Var på Lidl och handlade frukt i dag efter att jag hämtat upp Liam och Noel på förskolan. Noel var tvungen att ha lite färsk frukt inför sin fantasiresa som han ska ha med sin ”SOL” grupp på förskolan. När vi lämnar bilen och kör förbi Ekhagskyrkan utropar Liam högt: Där bor Jesus!!!
Jaha, sa jag gör han?!?! Hur vet Du att Jesus bor där frågar jag tillbaks… Liam svara snabbat att han har varit dör med fröknarna på förskolan och när de var där fick de pepparkakor. Jaha, åt Ni pepparkakor sa jag!? Ja sa Liam det var Jesus som bjöd oss…
 
Sagt av barn.
Efter vår tripp på Lidl så parkerade vi i garaget som vanligt. Liam och Noel var snabbt utanför dörren och började rusa mot utgången och garageporten. Gjorde några tappra försök att stoppa dem men han bara med Noel som stannade upp och skvallrade snabbt att Liam redan smitit ut när den ena porten åkt upp.
Liam han ut innan jag och Noel han med det så porten åkte ner och jag öppnade den vanliga dörren för att komma ut. Då tog jag ett litet snack med Liam att han inte får gå ut så och att det är farligt så då ska man vänta på sin mamma om hon säger det.
Nu börjar Noel förmana Liam om hur farligt det är och så säger Noel väldigt bestämt till Liam: Fattar Du inte Liam att Du kan bli potatismos om Du blir klämd av porten, Du blir ju helt mosad precis som potatismos!!!
Liam tycket ju inte alls att man kan bli potatismos, men jag hoppas att han inte gör om det utan förstår hur farligt det är att springa ut utan mammarika från garaget…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.