Sagt av barn!

 

Sagt av barn, ja det kan man skratta åt…
Härrom kvällen så skulle jag hoppa in i duschen och då hade inte Noel somnat så jag sa åter igen till Noel att Nu får Du gå och lägga dig det är sent och Du ska upp i morgon och orka dagen. Då säger Noel bestämt till mig: Mamma, Nu får Du gå in på ditt rum och skärpa Dig…
alt
När jag väl kom ut ur duschen så hörde jag att Noel inte hade lagt sig än utan höll p inne i rummet så jag ber Thomas att säga till Noel. Då hör jag när de har en liten diskussion och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt:
Thomas säger i lite högre röst och skarp stämma: Noel nu räcker det nu går Du och lägger dig, släck lampan och sov. Noel höjder rösten direkt mot Thomas och säger: Tror Du att jag tycker att det är kul när du kommer hit och skriker åt mig eller?!?!!
alt
Liam, min lille gulle gris har blivit så stor och inte bara det. Liam är kär, kär i Agnes 5 år som går på samma förskola. Liam blir helt till sig när han träffar Agnes och Liam han pratar så gott om Agnes, det finns inte ett fel på Agnes… Jag får en lite Flashback när jag ser och hör detta för det var precis så som Thomas kände och sa om mig, det finns inte ett fel på Dig Marika… det var innan jag ringmärkte han och hushållsarbete blev ett permanent måsten det… hehehe
alt
När Liam såg Agnes i söndags på simskolan berättade Thomas för mig att Liam hade börjat rodna och ville inte byta om för tänk om Agnes skulle se han naken… Ja, tänk om inte alls mycket att se. Sen berättade Liam för mig att Agnes hade tittat på Liam och lett och när man gör så mamma så är man kär så nu vet jag att Agnes är kär i mig med.
Idag hade Thomas varit och hämtat Liam och Noel på förskolan för jag jobbade. När Thomas kom dit satt de i samlig och då satt Liam och höll om Agnes sen höll de även varandras händer. Inte bara det, de satt med lutande huvuden mot varandra… Är det kärlek i luften eller är det kärlek i luften?!?!
alt
Jag blir helt mjuk i hjärtat när jag här Liam berätta och Liam har blivit så stor kille nu så jag blir rädd att han snart ska flytta hemifrån, min lille son min lille prins!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.