Saker vi behöver!

 

Jaha, en ledig förmiddag kan gå fort och den kan gå sakta. Min förmiddag valde idag att gå väldans fort, så nu är det snart tid och åka hämta de små för att sedan förbereda oss för simskolan.
Det kan också bli dyrt med en förmiddag, särskilt om man får bra förslag från en go väninna som önskade lite sällskap. Kan ju inte säga nej till att följa med till Eko och Ikea, det hade ju varit straffbart att tacka nej.
Katta som det gäller i det här fallet behövde nämligen shoppa lite och jag tänkte ju då att jag kan följa med som personlig rådgivare. Vad hände?!? Det var ju jag, mammarika som kom hem precis fullpackad med en massa saker som vi absolut behövde.
Thomas har sagt att vi endast får köpa det vi verkligen behöver, så jag tog endast saker som vi verkligen behöver idag. Inte en gnutta utöver, utan bara bra saker som vi inte hade. Jag frågade Katta ett flertal tillfällen, Du Katta var det verkligen inte en sån här grej vi behövde? Hörde Du inte Thomas nämna det sist vi sågs??
Så nu bör Thomas bli dunderglad när han kommer hem i kväll och inser att jag har fixat saker vi behöver. Det var i och för sig inte så kul för Katta som också behövde en massa saker men inte fann det hon sökte. Märkligt, när man har tid, pengar och sällskap så finner hon inte det hon ville ha…
Vem vet, det kanske bli en tur snart igen som jag kan vara ett sällskap för?!?!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.