Saknad…

Min kära make måste verkligen ha saknat mig. Ja, han har sagt det och messat mig under tiden och talat om det för mig när jag kom hem. Men jag insåg verkligen att han har saknat mig och då menar jag jätte mycket…

Han har medans jag varit borta haft så tråkigt så han har handlat och då har han handlat sådant som jag verkligen vill ha. Till att börja med så köpte han en laptop i och för sig innan jag åkte och blev sjuk. Men då fixade han trådlöst så att jag skulle kunna ligga i sängen och surfa, nu vart jag ju för trött för det men får testa på en annan gång.

Sen när jag väl var i Cypern fick jag ett mess: Nu har jag handlat för 5500kr, du får se när du kommer hem… Om jag blev nyfiken?! Jaaaaaaaaaaaa, det vart jag verkligen. Sen dagen efter kom det ett nytt mess: Nu har jag spenderat 1900kr på Ikea, Ikea är mitt favoritställe så jag blev verkligen nyfiken och lite sugen på att själv åka till Ikea när jag kom hem.

Väl hemma såg jag dessa saker som min man har köpt under sin saknad efter mig! Han sa själv att det har varit så tomt utan mig att han blev så rastlös och var tvungen att hitta på något och då for han iväg och shoppade. Jag borde kanske åka bort oftare?!

Men till vad han köpt, en jätte fin torktumlare, det har jag eftersökt länge. På Ikea inhandlade han två garderober till barnen och det är något jag också har velat ha. Så detta var ju lite charmerande att han gjort allt detta för mig nu när jag var borta!

Ja, ord är starka men handlingar kan vara starkare ibland!! alt

Love u Thomas!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.