Saknar lite 2013

2014 och jag saknar redan vissa händelser som var 2013. Det jag saknar är bland annat den roligt och framför allt mysiga julen vi hade uppe i Gista hemma hos Fröken Anna och Farbror Bus…

jul i svart 1Inte ofta man kan skåda gammal kärlek… Men på julafton så vara kärleken sprudlande röd och en aning gammal, precis så som vi gillar!!!

röd kärlekDet var häftigt att få återuppliva gamla minnen om när liten möter julen och allt som hör till… Får njuta av mina vänners små hjärtan, nu när mina har blivit större. Titta på den förväntansfulla (kanske en aningen trötta) blick!

boboDet var ju mer tema, det där med yngre och äldre (gammal). Tänk att liten lär gammal, brukar det inte vara tvärt om?!?!

lite lär gammalSen så var det ju premiär för Elsa att fira sin första jul. Då är det också skönt att ha många famnar att häng i… Här gosar hon med Liam som uppskattar sitt besök!

liam elsaVi fick i alla fall besök av Tomten, han kom till slut. Även om Liam och Noel gått hela dagen och talat om med viss tvekan i rösten att Tomten inte finns…

tomteDet är ju så jobbigt, när man inte vill tror… Men ändå så är det något konstigt när väl Tomten kommer. För tänk om… Det kan ju vara Tomten, eller?!

väntanTomten klarar i alla fall även om han är gammal av att hålla små Boboar vakna till sena kvällen, bara man får ha napp i minen. För det är ju så gott och det bästa av allt är ju att få sitta i pappas knä, för där kommer ju Tomten inte åt mig!

DSC_0071Som sagt, stora barn kan allt vackla om tron till Tomten. Själv så tror ju jag på Tomten. För vem annars kommer med så fina klappar till jul?!

stirrarSer fram mot nästa jul… Bara vi har varandra så kan det inte bli fel!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.