Saknar lite bus…

Nu var det ett tag sen barnen träffade Farbror Bus! Går det för lång mellan gångerna så börjar Liam fråga efter Bus, ja även Noel fast mest Liam.

alt

Farbror Bus är ju Thomas bro och är en helt underbar person. Han gör så att barnen skrattar och han triggar igång den mest sura ungen man kan tänka sig.

Ibland när man ska göra något här hemma som att t.ex. byta en glödlampa, så hör man plötsligt Liam säga: Mamma du är inte bäst på att byta lampa, Stefan (farbror bus) är världs bäst på att byta lampa. Nä hä säger jag, det är ju mamma som är världsbäst!! men icke som Nicke att Liam går med på det för det är Stefan.

Jag blir också dunder glad av att träffa Stefan. Nu har ju Stefan träffat en super go tjej som heter Anna, (länge sen tror ett år sen minst) Liam säger att hon har schysta rattar. Ja det är så här nämligen att Stefan har lärt mina små änglar att säger så när de träffar en tjej. Först ska de säga, vilka vackra ögon du har. Sen så till det andra, schysta rattar.

altalt

En dag för länge sedan efter att han lärt Liam att säga så skulle Catharina komma till mig. När hon kommer öppnar Liam dörren till trapphuset, som ekar då. Så ropar han till Catharina, schysta rattar… Som tur är så började hon gapskratta och jag hoppas att inte allt för många hörde dessa små ord.

Så därför säger Liam om Anna att hon har schysta rattar (nu tycker ju säkert Stefan att det stämmer med). Så är det, även små grytor har öron. Så tänk på vad ni säger i barns närhet, Ni kan få äta upp det…

Ja, Liam och Noel kommer att få lära sig mycket mer av denna härliga Farbror Bus och det ser jag fram mot. Men nu vill jag att konan hans och Bus ska komma till oss snart!

Kram till Er båda! Från Oss Alla på Ekhagen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.