Sambopar!

Snart så, snart kommer maken hem och det ska bli gött det… är tjatsugen så jag terrade syster Mariette och Evapeva ringde efter det till min glädje.

Noel kom upp innan i sömnen och var lite ledsen igen så jag inne hos han och fördrev tiden tills han somnade in gott igen. Blev lite full i skratt innan idag när Liam sa till mig att nu är det väl på tiden att Kitty kommer upp och duscha hos oss så hon blir lite ren igen… Liam håller reda på oss alla, fast jag tror att det var Dino och Knut som han saknade mest. Den lille grabben är en sådan djurälskare att någon gång i livet så får vi nog allt skaffa Liam något djur.  Försökte förklara för Liam att vi har dammråttor hemma och att det räckte för tillfället men det var han inte riktigt nöjd med…
Läste lite innan på aftonbladet.se och har kommit fram till att den sidan är dåligt uppdaterad, tycker att aftonbladet.se börja bli sämre. Kanske ska gå över och läsa på expressen.se ett tag fram över.
Har peppat min syster yster i morgon inför ett jobbigt möte så nu tror jag allt att det ska gå bra för henne och sina kära. Det är mycket nu för folk i min omgivning och jag vill så mycket och jag kan inte göra ett skit. Det är en jobbig känsla det. Vill men kan inte, livet är tungt ibland och jag försöker tänka att det har nog en mening allt och det är därför som det blir så många prövningar.
 Pratade en sväng med min kära svägerska och talade om hur glad jag var att det äntligen var deras tur att fått ett gemensamt hem. Nu slipper de alla dessa resor fram och tillbaks mellan småland och Östergötland. I och för sig måste Anna fara mellan butikerna ett tag till men när det är en begränsad tid tror jag att det går lättare… Tänker på Anna och farbror Bus och önskar dem all lycka i nya lyan och till det nya livet som sambopar!!!
Nehe, en dusch och lite tandborstning och tv i sängen… det får det bli!!!

 

Det hör till kvinnans viktigaste rättigheter att hålla en man på avstånd tills hans åtrå har kommit att likna kärlek.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.