Sarah 1 år

alt

Imorgon är det Sarahs dag, i morgon är det Sarahs dag hela dagen för Sarah fyller 1 år. För ett år sen föddes lilla Sarah efter lite väntan och för ett år sen kom hon till värden.
alt
Inte bara det, Thomas och jag fick det ärofulla uppdraget att bli gudförälder till Sarah som vi tackade jag till utan att ens tänka efter, för vilken ära att bli tillfrågade att bli det. Nu är jag det för två tjejer, Sarah som är liten och Victoria som nu är stora tjejen.
alt
alt
Sarah är en liten gullig tjej som precis har börjat utforska världen. Det vet jag för nu har Sarah börjat ta stora steg och självständiga steg om än lite stappligt och får sig en liten smäll här och var. Idag mötte jag Sarah, Noah och Kamilla vid pressbyrån och då hade Sarah fått ett nytt litet märke vid ögat, ja det hade till och med kommit lite blod efter att ha utforskat bordet vid soffan.
alt
Det är sådant som Sarah gör, hon utforskar och leker mest hela dagen. Sarah gillar även yoghurt, helst små goda barn yoghurtar som smakar bäst, söta och lena i smaken. Till det vill Sarah gärna ha lite rån, pepparkaka går också bra bara Sarah får något att tugga på.
Sarah är alltid lite blyg för mig i början men efter en stund kommer hon för att kolla läget vad mammarika gör. Thomas, ja Thomas är farlig då tittar Sarah bort och gråter, då är mamma Kamilla bäst och så klart, inget slår mamma ju.
alt
Sarah har stora fina ögon och långa svarta ögonfransar som hon charmar alla som kommer hennes väg. Inte bara det, Sarahs leende gör en svag i hjärtat och man får en sådan där ”åhh jag vill krama och äta upp dig känsla”
Ja, vad kan man säga?! Sarah är Sarah och kommer bli en härligt tuff liten Sarah!
 alt
Vi älskar Dig Sarah och vi har Dig under våra vingar hela livet ut!
Marika och Thomas

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.