Schackfyran & helg!

Torsdag kväll och nu tar mammarika helg…

Det är gött att veta att ledigheten vara fram till måndag. Fyra hela härliga dagar att se fram mot. Hoppas att jag hinner allt som jag vill hinna och att även maken hinner det jag vill att han ska hinna.

schackfyranDet första jag vill att vi tillsammans ska hinna, det är en AW på NEO, sist jag och maken gjorde något var på coverfestivalen och det är ju superlänge sedan. Så i morgon tar jag och kärleken en AW, för att sen åka hem och ta helg med Liam och Noel. Tror att de tycker det kan vara skönt att få någon timma för sig själva, utan att mammarika och pappa Thomas tjöts om att de ska gör ditt och datt.

schackSen på lördag så har Liam sitt schackfyran och då har jag lovat att följa med han dig och även hjälpa till med diverse avprickningar och allt vad det var man kunde hjälpa till som förälder. Under tiden jag är på skolan med Liam hoppas jag att Thomas hinner med att fortsätta med väggen i datarummet som han påbörjade i går kväll. Det är en katastrofstökig plats här hemma på gräddhyllan och dammet bara växer bland all bråte som ligger lite var stans. Därav vill jag att han ska hinna klart till helgen så att jag kan ta och röja av en aning. Ska bli kul att titta på i alla fall!

solSom sagt, det jag ville hinna var ju då lite röj här hemma, tvätt och fixa till balkongen, för nu är det näst intill vår och det vore trevligt att få lite växter i blomlådorna och lite rent så man kan ta sig en kaffe där ute det första solen titta fram nästa gång… Älskar min balkong när den är ren, blommig och solig!

Nu är det tid att säga godnatt, för i morgon är det ny dag som ska orkas med!!!

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.