Scrapbooking & lite annat meck!!!

Åh så skönt nu har jag tagit fram min lilla kreativa sida en liten stund. det var länge sen och det var riktigt kul, dessvärre hinner jag inte sitta så länge för det är ju andra saker som också måste göras.

alt

Men jag har i alla fall gjort ett konfirmationskort till Alice som vi nu ska ge bort i helgen. Kunde väl lagt ner lite mer på det men jag blev stört några gånger av telefonen och sen vart det annat som jag behövde göra.
alt
 
Idag har det varit en roligt och besökande dag. Det började med att Malin och Nova kom på lite förmiddags fika med lek för barnen. Även om de inte lekte så mycket ihop hade de kul på var sitt håll utan kiv och bråk. Till och med jag och Malin höll sams hela tiden utan att någon knuffades eller tetades… hehehe
 
Sen efter et kom Marie på stan och skulle hämta upp lite saker som Thomas hade hjälpt henne med och under tiden kom Kamilla och Sarah för att lämna tillbaks lite saker de lånat. Ja just det innan Malin och Nova så ringde det ju på dörren och då stod pappa utanför. Men som vanligt brann det ju i röven så jag tror att besöket bestod av fem minuter, inte längre i alla fall. Fast jag får se det positiva ide t att pappa kommer på besök det kunde ju vara värre att han inte kom eller ännu värre att han kom och inte ville gå.. Mmm så jag är nöjd i slut ändan ändå!
 
Idag har jag lagat kyckling till middag och det vart uppskattat. Jag gjorde en gryta med lite allt möjligt i, en hitt på gryta som smakade toppen. Får hoppas att maken tycker om det i morgon när han ska äta det på jobbet… Det är ju ingen ren eller älg i så har jag tur äter Thomas upp det.. hehe
 
Blir så full i skratt för Liam tar inte av sig sin hjälm när han är ute efter att han cyklat färdigt. Liam blir ju helt genomsvett men han envisas med att hjälmen ska vara på. Så jag tänkte att jag ska inte bråka om det vill han ha p sig den så får han ha det. Ser bara lite kul ut när de sitter i sandlådan eller klättra i träd när han har hjälmen på. Fast i och för sig är det väl smart att ah den på när han klättra i fall han trillar ner.
 
Igår kom det en tjej som har gått på samma avdelning som Liam och frågade varför han hade hjälmen på hela tiden.. hehe Men Liam struntade i det men till slut tog jag av den för det skulle leka på marken och sen så låste jag cyklarna för kvällen.
 
Sitter och vänta på min make som snart slutar arbeta för dagen, längtar efter han nu. Igår sågs vi ju inte särskilt mycket men idag hinner vi umgås en stund innan det är dags att sova…
 
Nu ska jag sätta på lite eftermiddags kaffe och ta mig en slurk ute på gården…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.