sEBaStiAn 4åR

alt

 

Idag är det inte en vanlig dag för idag är det Sebastians egen dag!
Sebastian han heter, Basse Vi säger, mamma Ida, Frasse ropar så kärt barn har många namn…
Sebastian Stefan Strandqvist blir 4 år idag, han kom till världen rätt fort och smärtfritt, såg dagens ljus 2006 med en vikt på 3835g och 51 cm lång över havet.
alt
Åren rullar på och även Sebastian så, lek var dag och energi som gör varenda unge glad. Svärd och ”star wars” har blivit en favorit men jag tror nog den kan bli en liten Björn Borg om tillfälle ges. Fryser lätt i vatten men värmer sig snabbt i mamma Idas famn.
alt
En sommar i Knivshult det grillades och nyfiken som barn är gick Basse mot grillen, men inte gav han ifrån sig så mycket oväsen. Lilla Basse brände sig så, ett stort märke och fortfarande litet ärr. För att vara så liten är Basse så stor, alla vet att han är så go!
alt
Dagen då Basse kom hem, jag och Thomas passade storasyster Siri. Väl hos oss Basse somnade så gott i pappa Thomas famn, ett litet knyte så sött och rart inte visste vi att Basse skulle få en sådan fart. Men tur är väl det för tänk vad tyst, stilla och tråkigt det skulle va.
altalt
För att överraska mamma Ida som inte sett lilla Siri på någon dag passade vi på att göra Siri så fin. Två små tofsar och ”vips” så blev hon som en liten nyporos…
alt
När Basse vill något, då säger han inte det utan visar det. Med glimten i ögat och ett hjärta av bomull så kan ingen vara arg på Basse länge. Nyfiken så som barn ska vara utforskar Basse livets både allvarliga och nyttiga saker, kanske en professor jag en dag möter?!?!
Igår var Basse och gjorde sin 4 års besiktning hos BVC, gick igen med blankt papper. Mamma Ida och jag tittade över vikten och kom fram till att när Noel, Basses följelagare genom åren så skiljde det bara 2hg för längden var lika.
alt
Idag blir det inte kalas, men för Basse är livet en fest var dag. Vi i familjen Jonsson är glada över att få följa Basse och hans familj.
alt
 

En mor som som har djuren i sin själ och en far som älskar blåa pingviner, vad kan mixen av detta bli?

alt

Jo, en ”Sebastian Stefan Strandqvis” mjuk som kattpäls och seg som en godispingvin…

alt

Med Mor och Far, storasyster så rar. Hund, katter och några dammråtte ditt liv är dig nära. Ta vara på varje sekund, hitta på hyss, bus och lek för det är det som gör Dig så speciell Sebastian!

alt

Du är oss nära, Du finns i våra tankar!

alt

Ett stort grattis på Din dag SeBAstiAn!!!!

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.