Secret…

Torsdag kväll och några salta tårar har sakta fallit ner för min kind. Inte för att jag är ledsen egentligen, utan rätt blödig över hur fina människor det finns runtomkring i världen.

Kom till soffan och satt på tv, då började ”The Secret Millionaire” och jag hade glömt hur tagen jag blir av detta program. Trött som jag är så orkade jag verken ändra kanal eller förflytta mig. Men när programmet var slut och tårna torkade så täpptes näsan igen och jag fick leta upp hushållspappret för att snyta mig lite.

Vad har hänt idag på gräddhyllan? Inte mycket, orken har gått åt till att vila i soffan med Stella. Vilat bort febern som är lite seg. I morgon har jag bestämt att den ska vara borta helt och så vill jag ha tillbaks min röst, är trött på att låta som en skadeskjuten kråka nu.

På lördag ska alla i hela La Familias vara friska, för då ska vi ta vårt pick och pack efter barnens aktiviteter på förmiddagen och åker till Ljungby för att äntligen få träffa nytillskottet i familjen, lilla Bobo. Ska även bli kul att få krama om bästaste farbror bus och sötaste Anna, är så glad för dessa människor!

 

 

Nu tror jag att jag ska förflytta mig till sängen, det är ju en dag i morgon med. Ska öppna boken och ögna igenom några rader hade jag tänkt. Började ju med att boken hade spänning innan andra kapitlet, undra hur det ska sluta?!

Thomas började läsa en ny bok han med, ”Svenska Hackers”. Inte riktigt min stil av litteratur, så jag får be han berätta om den i stället och se om jag finner det intressant.

Ta väl hand om Er där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.