Selfie på Nordic Wellness…

goodJa, idag är det väl en bra morgon även om den var mycket tidig för att inte vara i gruvan. Men vad gör man inte för kärleken och sina två helt underbara barn… Jo, man knatar snällt upp från den sköna sömn och härliga säng och börjar dagen med ett leende.

Det är ju så här att igår började ju tävlingen på riktigt, den vi har i gruvan och som heter ”tappa”. Jag vill ju liksom inte vara sämst, så jag måste leta steg och motion dagarna igenom nu fram över.

Så då passade jag på att samtidigt som jag lät maken ha sovmorgon då han ska ut på AW ikväll gå upp för att väcka barnen och sen ta på mig massor av varma kläder för att rasta hundarna. Så dagen började med futtiga 1000 steg i snö och kyla.

svettasIgår fick jag i alla fall ihop 15491 steg, då den räknar om till steg när man har tränat olika aktiviteter. Jag passade ju på medan Noel spelade tennis att svettas som en blöt disktrasa på crosstrainern i 40 minuter hård träning. Fick ju en massa gratis steg i gruvan, bra jobb man har… Inget stillasittande arbete där inte (bara när jag sitter och löser schemat för gruvarbetarna, det kan bli några timmars arbete…)

Bjuder på min ”selfie”  ovan här, ungefär så där ser jag ut… Kanske något mindre rumpa…

Inser att jag måste dit idag och förmodligen resterande 48 dagar som är kvar av tävlingen för att hänga med mina fina kollegor i gruvan. De är liksom mer av träningsnarkomaner än vad jag är. Mammarikas vinnarskalle klarar inte av att ligga längs bak (de som känner mig vet ju om att förlora är inget kul ju).

crosstrainernSå det får bli några rundor till med hundarna och en tur till Nordic Wellness och svettas på crosstrainern senare innan jag tar helg. Känner dock lite i benen idag, för jag har liksom inte legat på latsidan den här veckan innan tävlingen. Jag har redan gjort två dagar på crosstrainern och massor av små och stora promenader. Inte van vid så här hård träning… öhh…

Nu är kaffet slut och dags för att ta en till för att knoppen ska vakna till ordentligt!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.