Semester 2023

En vecka av ledighet är avklarad och vi har även påbörjat vecka två med små, små steg. På en vecka hinns det med mer än vad man kan tro..

Förutom häng med Noel några dager förra veckan och härliga dagar på torpet så var Thomas och jag på Gyllene Tider i Ronneby med en himla massa härliga människor. Hade kramp i skrattmusklerna efter helgen och även om jag var trött så fick jag ny energi.

Tänk vilket fantastiskt företag jag arbetar för, som bjuder inte bara mig utan min kära make till en helg att spendera med alla kollegor (som kunde) med respektive. Full service med mat, logi, buss till konserten och biljett till Gyllene Tider. Fick ju även se Uno Svenningsson som var förbandet. Thomas går fortfarande och njuter av helgen och mår gott efter de nya mötena han hade med alla glada människor.

Nu ser jag fram mot att vara på torpet med de små guldkornen och Thomas några dagar innan vi gör utflykter. Jag hoppas nu på lite sol så att barnen kan få bada, leka ute och ha det gött, precis så som det ska vara när det är sommarlov.

Nu börjar det skymma och tröttheten kommer. Thomas och Noel är på bio, de tre små barnen sover sedan länge och Liam är i Stockholm och arbetar. Han kände sig lite ensam så han rövade med sig Elsa som sällskap, vilket känns väldigt tomt för oss här hemma. Ingen lite Elsa som så gärna vill smyga med mig in i sovrummet för att krypa in under mitt täcke och om hon får bestämma stanna hela natten igenom.

Jag är rätt nöjd med att vara hemma och ta hand om barnen, då de valde en film som jag inte är så sugen på. Hade Thomas och Noel sagt att de skulle se Barbie, då hade jag blivit en aningens avundsjuk. Men att de skulle välja den är lika otippat som att jag skulle kamma hem storvinsten på lottot på lördag…

Sov gott och på återseende!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.