Semester från semestern…

Har nu kollat läget lite vad som händer i Jönköping, det gör man lätt på www.jnytt.se men insåg att det inte har hänt så mycket på de här dagarna som jag varit på torpet.

Kiosken vid vätterstranden har brunnit upp, eller ned… Välj vilket som, men brunnit hade den i alla fall. Sen det vanliga, lite bildelar som har stulit här och var. Nu var det backspeglar på en bil bland annat.

Det märkliga, eller det kanske inte är så märkligt i allas ögon men i mina är att Holmgrens bil säger upp 14 stycken. Det kanske inte är så märkligt, det stod det häromdagen i Jnytt. Men nu stod det idag att Atteviks anställer 12 stycken personer, så sådan lågkonjunktur kan det ju inte vara. Summan av kardemumman är ju att det i princip bara är två som mister arbetet och har de tur så kanske de till och med gick i pension?

Reklam, ja jag kan ju inte hålla med om att jag inte alltid håller vad jag lovat. För jag gör ju allt lite smygreklam här då och då. Men tur är ju att jag kan välja själv vad jag vill smyga in i ert undermedvetna…

Och på tal om reklam så tycker min far, pappa Rolf att jag och Thomas stämmer in på en reklam som går på TV nu i dagarna. Det är den med ”ta semester från din semester”. Tror det är reklam för en båtresa, har inte kollat så noga i slutet. Men det går i alla fall ut på att det kommer besök på besök och när alla är mätta och belåtna så åker de hem och kvar står de som har semester med en himla massa disk och annat tråkigt.

Men inte vill jag ta semester från min semester, det är ju underbart roligt att ha lite besök då och då och fräck måste man ju va säger maken och bruka be de ta med sig lite fika… Han vågar, inte jag. Jag är försynt, skulle aldrig få för mig att bjuda in mig själv på mat/fika eller be någon ta med sig. Så det är tur att jag har Thomas som står för detta kom jag på!

Nähä, nu tar jag en minisemester från tangenterna och knallar upp och lägger mig och läse några rader. Blir ju trött av att ha semester märker jag!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.