Semester vad är det?!

 

Har nu vandrat in två dagar i min fem veckors ledighet. Sitter här i min ensamhet och lyssnar lite på brasan i bakgrunden och på tvn är det fotboll som jag tycker är mindre roligt.
Men så kom jag på att jag har då inte alls varit så mycket ledig för här har jag slitit som en oxe. Ja, här åker man till torpet på lördagen för att tillbringa lite semester men se då får man jobba häcken av sig.
Så summan av kardemumman, vad har jag gjort??!
Först storstädat hela torpet, ja då menar jag mitt hus både uppe, nere och i de där vindsförråden som var fulla av äckelpäckel musbajs. Sen har jag då tagit alla fönster utanför på nedre våningen. Sen har jag tvättat upp alla handukar som legat ett år och luktat till sig, för att sedan rensat en lada med massa skit och ett litet förråd och sen naggat i ett stort förråd. Då ska man icke glömma bort att jag har två små underbara barn att passa och föda under tiden jag gör detta. Sen utöver det har jag rensat ett och ett halvt land och sen konkat undan en massa sly och annat som Liam så flitigt har klippt ner.
Så det här med semester, nja det är nog mer semester på jobbet än här när jag tänker efter…

Ja, lite hjälp med med vissa saker har jag ju fått. Men jag får nog allt dunka mig i ryggen och tala om högt: Mammarika, fan va Du är duktig!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.