Semester…

Åhh, nu är det äntligen semester för min del… Hela 6 och en halv vecka som jag ska koppla va från allt som heter arbete på kommunen.

Jag vet inte vad jag ska göra första dagen men min tanke var att om det inte regna ska jag åka ut till Mariette och hjälpa henne lite i trädgården för det har jag lovat att göra. Så nu hoppas jag på sol eller i alla fall uppehåll från allt regn för det är jag trött på nu.

Det blir ändringar inför bröllopet som vi ska på den 8 augusti, vi ska ta med barnen och har avbokat hotellet och min mamma som skulle vara barnvakt. Vi får träffa Stefan och Anna en annan gång om det går att få ihop, men det ska det nog göra någon gång… Så hotell, barnvakt och Stefan är avbokad nu ska jag bara ut och hitta lite kläder till barnen att ha på sig. Ja, jag behöver också hitta något passande till mig och jag har inte en aning om vad jag ska köpa eller vill ha på mig.

Liam och Noel är ute och leker med Simon, de lär väl sova gott  i natt för de har varit vakna sen kvart i sex i morse. Sen tittar jag lite på Thomas som går här och små städar lite, han hade lovat att ta tag och hjälpa mig lite i dag. Det var nobelt av min kära make att hjälpa mig lite idag så jag slipper att ta allt själv i morgon. Det är rätt så kul att titta på när andra arbeta, det är inte allt för ofta som det sker ju…

 

 

Jag har fått så in i norden ont i min nacke igen, beror säker på min utflykt sen igår. Ett rätt vanligt tecken hos mig, en dag kul en och en halv dag ont. Men det är det väl värt om man nu kan säga så då… Skit och skit att inte den där dumma bilisten kunde stannat den där dagen för 10 år sen utan var tvungen att vara lite cool med sin polare i bilen. 10 år och jag har fortfarande problem, det är skit det och inte kommer det någon sin att försvinna. Det är deprimerande när jag tänker på det, invalid redan vid 25 års ålder…

Ne nu ska jag ta mig lite brusvatten och släcka min törst som jag har haft hela dagen lång…

 

Att vara smart består till 50% av att veta vad man inte är bra på…

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.