Semesterdrömmar…

Semester nummer 2 bokad och den här resan blir tillsammans med familjen och en resa för barnens glädje. Det blir en Danmarksresa, en tredagars tripp till Lalandia i vecka 33 så det är långt, långt kvar.

Förslaget kom från familjen Silvert och Thomas och jag tyckte det lät som en toppen ide. Jag har ju gått och funderat på Legoland som då ligger en liten bit från Lalandia och nu bär det av. Om det blir in till Legoland återstå och se för det verkade finns mycket kul för barnen på Lalandia.
 
Nu kommer sommaren på arbetsfronten bli lite lagom för först har vi semester och sen jobbar vi i 4 veckor och sen avslutar vi sommaren med en liten tredagars tipp. Därefter blir det väl lite små kalas med för min lilla stora Liam fyller ju 6 år och jag, ja jag fyller ju 33 eller nått åt det hållet… Ja sen är det ju en hel bunt till som har valt att fylla år i augusti som säkert önskar att bli firade med alt
 
Sitter här och lyssnar på min kära make som har stora funderingar och byta mejlleverantör och alla argument låter ju hur bra som helst fast jag har en svag aning om att Thomas är jätte sugen på att byta nu av någon anledning och då finns det bara bra argument… Har varit med om detta ett flertal gånger innan och då kan det gälla allt från en DVD spelare, telefoner, mobilabonnemang och jackor så det är inte något nytt och om ett par dar så har vi säkert en ny mejlleverantör i vårt hem ;-)
Har precis anmält Liam och Noel till simskola och jag hoppas de kommer med den här terminen för det skulle de nog tycka vara kul. Så jag väntar med spänning på svar i morgon eller de närmaste dagarna.
 
I morgon är jag och barnen lediga och jag fick för mig att de skulle gå på förskolan men såg för en stund sen att jag kryssat i att de har lov i morgon. Men det gör inget för då kanske vi får en liten mini sovmorgon om vi har tur. Jag känner att jag behöver vila upp mig inför mitt otroligt långa pass över fredag, lördag och söndag samt en kort tur på måndag.
 
Ja summan av kardemumma, fan va allt är bra!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.