Shiit pomfritt!

 

Shiit pomfritt!
Idag trodde jag inte jag skulle hålla hela dagen ut då natten har varit mer vaken än sovande. Men det gjorde jag och jag står fortfarande på benen, eller sitter just nu då. Haft en härlig mini stund med barnen när vi väl kom hem, de har ju som sagt varit på sina arbeten längre än vad jag och Thomas har när om man ska se det hela på deras nivå.
Ja, för jag börjar 6:45 (allt för jädra tidigt) då måste Noel lämnas 6:10 och Liam 6:15 (allt för jädrans tidigt) sen jobbade jag och Thomas fram till 17:00. Därefter åkte Thomas och hämtade upp mig utanför gruvan och sen åkte vi till Liams skola och då var klockan 17:20 alltså har han haft en längre dag än oss två.
Men ska vi då tala om Noel min lille ”Ojje Bella Handväska” som han blir kallad lite då och då blev inte hämtad förens 17:35… Mm, som ovan allt för jädra länge helt enkelt. Så tur är att man har ett flexibelt arbete och slipper 5 dagar i veckan med dessa hemska arbetspass. Så den lilla stund jag hade med barnen idag innan det var sängen ville jag ha tillsammans med de.
Passade på att sitta inne i Noels rum och prata lite på tu man hand, då får man höra så mycket och de älskar att få egen tid med än. Liam, ja inte bara att han är sex år och trotsig, han var supertrött och ville nog helst ha andra föräldrar innan i kväll. Stackars Thomas som råkade ut för det värsta utbrottet, och så elak Thomas var mot Liam.
Tur är att de glömmer fort och jag satte mig en stund helt ensam med Liam i soffan och pratade om lejon och annat som finns på savannen. Efter en stund glömde Liam att han ville byta ut sin pappa och tyckte nog att Thomas inte var så dum när allt kommer omkring, men vid badstunden så kom han på sig och sa till Thomas: Pappa, jag är fortfarande lite arg på dig så Du vet!!!
Ja, se trötta barn är en jobbig upplevelse men jag tror att det är mest jobbigt för dem själva!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.