Shit pomfritt!

Huanamej vad rädd man kan bli ibland. Idag så vart jag riktigt rädd och inte långt i från en rand i brallan som man säger…

Jag hade tagit på Liam kläder inför gångfärden till förskolan Noel och jag var inte redigt färdiga än. Så Liam ville gå ut och vänta för det blev så varmt att stå inne. Så det är ju inga problem utan jag skickade ut han och sa att han skulle stanna vid sandlådan. Fick på Noel kläder och även han ville gå ut och vänta så nu vart det bara jag kvar. När jag står där i hallen och försöker stänga min tröga dragkedja till min röda arbetsjacka så ser jag bara en mörk skugga som faller över mig. Då skrek jag till och tog ett skutt som näst in till räckte upp till taket.

Det var min pappa som kom på lite oväntat Gevalia besök. Jag hade inte hört hissen eller när han kom in i hallen så denna överraskning vart en skräckupplevelse. Det är ju tur att det går över lika fort men som sagt var rädd blev jag… Min pappa är ju ändå inte precis känd för att vara den graciösa typen men idag så tycks han ha överträffat sig själv i smygandet.

Nu när jag kom hem från jobbet så har min kära make överaskat mig med att ha städat. Han har dammsugit och torkat alla golven, jösses vad jag blev glad. Det är det lilla som gör att man kan le länge och det kommer jag göra nu. Säkert ända fram till sommaren. Synd att barnen precis hade somnat men jag vart inne och pussade på de lite i alla fall de är mina små gosedjur.

På tal om sommaren så har vi bestämt på APT idag våra semesterperioder och jag fick igenom min långa härliga semester på sex veckor. Helt underbart att ha detta att se fram mot, nu kommer allt att gå så mycket lättare. Jag har ju även en vecka eller nästan två veckor nu i maj med. Så då blir ju sen semester helt perfekt!!

Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.