Sicken morron!

Åh vilken härlig morgon jag har vaknat till! Det började med att någon låg och killade mig på axlarna och i ansiktet. När jag vände mig om så kom någon liten sötnos väldigt nära och log mot mig. Det var lilla Noel som ville gosa och det är så härligt att vakna till ett litet leende. En liten sovmorgon fram till åtta och solen skiner, ja det är ju helt underbart.

Nu ska vi äta en frulle för sen ska jag ut och göra en massa ärenden innan Thomas ska fara till jobbet. Måste ju hitta lite roliga saker att fylla påskäggen med, vill inte ha en massa godis för det blir så mycket sådant ändå.

Usch vad jag är nervös inför nästa möta Thomas ska på, nu har de ringt igen och Thomas ska på ett möte i Växsjö angående det där företaget som de vill att han ska ta över. Man vet ju vad man har och det är ju en trygghet, det är ju inte alltid grönare på andra sidan staketet. Men å andra sidan så kan det ju bli helt toppen, toppen och ännu bättre. Ja det är svårt det där men vi får se vad de säger i morgon. Jag kommer att gå på helspänn ända till Thomas ringer och berätta.

Nu till köket där jag trivs så bra!!!

Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.