Sillidill…

April, april din dumma sill…

Så vart det den 1 april och självklar har Noel dragit någon lusing, fast han har började redan för någon dag sen.

Läste JP och deras aprilskämt. Tja, precis som prinsessan Victoria och Prins Daniel vill ha en sommarstuga i Jönköping… NOT! De åker väl till soliga kuster eller kanske till och med soliden, men hit… Njaä…

Har en kändiskåt make, han ska vara med på foton lite här och där visst. Satte morgonkaffet i halsen när jag satt och ögnade igenom Jönköping.nu så poff så såg jag det välbekanta leendet från min älskade make… Ger er en titt på detta med, kändis Tompa från gräddhyllan live och det är min man det!!!

Ja, annars så har dagen rullat på som en Volvo. Inte bara det, mammarika har fått underbara blommor idag och hon fyller inte ens år. Nej, kära Alexandra kom på lite besök och hade köpt lite blommor för att pigga upp den sjukskrivna mammarika.

Men mammarika förtröstar icke den här sjukskrivningen, frisk som en nötkärna annars mest hela tiden förutom handen då. Så många promenixer har det blivit, minst tre per dag med det lilla monstret.

På tal om det lilla monstret, hon bet mammarika idag och det i vrede. Men vem blev argast?!? Så klart det var mammarika som blev och då flög monstret ner från soffan och på golvet. Därefter försvann hon in på toaletten i mörkret och om hon var smart det lilla monstret så skämdes hon…

Nepp, inga dominanta små hudar som bestämmer på gräddhyllan inte!!!

Men nu är vi vänner igen, men en sak är att Stella kommer icke att få tror att hon ska sova i vår säng som hon har fått för sig de senaste dagarna, där går grääänsen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.