Simma & flytta!

 

I kväll när Noel skulle lägga sig så hade vi åter igen vårt lilla samtal innan natt kram och puss. Idag frågade Noel mig hur länge det dröjde innan han blev lika många år som mig och jag sa att det dröjer ett bra tag. Sen frågade jag varför han undrade och då sa han att då ska han be de som bygger hus bygga ett hus för han ska ha många barn. Huset ska byggas hos Stefan för Stefan har ju inte några barn… Men Noel sa jag, Stefan har ju sin Anna… Mm sa Noel men har hon barn???
Vi får väl se vad tiden utvisar om Noel bygger sitt hus hos Stefan och hur många barn Noel ska ha och om Stefan får egna barn innan Noel kommer med sina barn… Ja, en framtid att se fram mot har jag i alla fall!!!
Det är mycket funderingar hos Noel om just ålder och barn och vart han ska flytta för förra veckan ville han nog helst bo i Finland men nu har han tänkt över edet och inser att Stefan behöver lite barn och kan då låna av honom, japp det är min lilla grabb det!
Det var kallt ute, kallt som tusan och tur man har en varm mössa och förutom det så är den snygg. Vi gav oss ner till Kitty och där vi mötte upp Mari från stan som också var sugen på Kittys lunch. Vi blev sittande i nästan tre timmar tror jag och sen gick vi dalen hem med lite stopp för pulka åkning för Noel och Liam. Jag var stelfrusen i alla fall när jag väl var hemma och då var det dags för att sätta igång med kvällsmaten.
Intog den i lugn och ro sen badet frö de små och den vanliga rutinen som jag nu kan göra sovandes om så behövdes. Lite mys i soffan och sen inväntade vi pappa Thomas som var på ingående vid 19 tiden för att ge en liten natti natt kram…
Hoppas på lite mer värme i morgon då jag ska tillbringa halva natten ute när jag jobbar. Mina stackars kinder som jag en gång i tiden förfrös när jag var liten gör så förbaskat ont i den här bitande kylan att jag inte vet vart jag ska ta vägen när det fryser på som värst. Så några plusgrader i minusrutan vore ju toppen…
På söndag så ska äntligen Liam och Noel börja på bröstsimskola 1 och det tycker jag ska bli kul Noel ser verkligen fram mot det och Liam har nog inte bestämt sig än om han vill att det ska vara kul eller inte. Liam kom nämligen fram till mig innan idag och talade om för mig att han faktiskt kan simma hund sim så det borde räcka. Men jag talade om för Liam att man var tvungen att simma som människor gör och då sa Liam att han nog inte var så sugen på att börja simma… Hoppas att han ändra sig när de väl sätter fart…
Nu till soffan för lite tv tittande innan natti natt…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.