Singel igen!

Jaha, nu ska gubben lämna mig igen! Ja kanske inte så länge men en kort stund har hantänkt att lämna mig och barnen tar han med sig med…

I morgon när Thomas slutar jobba så hämtar han upp barnen på förskolan för att sedan bege sig ner till torpet och stanna tills onsdag kväll, så nu blir jag själv igen. En annan jobbar och kan inte följa med så jag får väl roa mig en stund på egen hand, men den mesta tid går ju åt till jobbet så jag hinner inte ha så kul.

Jag väntar förtvivlat på om min kära vän från landet längre upp kommer att få jobb i Jönköping?? Det vore så kul om hon fick det och det behöv verkligen lite nytänkande på Åhléns nere i stan. Jag tycker att det skulle passa henne perfekt som butikschef här, tänk så rolig att kunna ses lite oftare än vad som är nu.

Sitter och längtar till bröllopet som stundar den 8 augusti, det ska bli så kul och jag önskar verkligen Niclas och Mia all lycka i världen. Nu så blir det en till Jonsson, eller det vet jag ju i och för sig inte om de kommer att ta Jonsson eller Jensen!?! Det har jag inte tänkt på förens nu, det måste jag kolla upp!

Åh vad gott det ska bli med lite sovmorgon och inte behöva rusa upp vid halv sex som idag. Hoppas Liam och Noel sover minst till halv åtta, det är lagom tid för mig. Undra om det kommer att vara sol eller regn i morgon. man kan ju nästan tror nu att jag längtar efter regn, men det gör jag inte.. Eller jo det kan regna till nästa tisdag, då går jag av för att ha sex och en halv veckas semester. Det ska bli så skönt att slappa och glömma tiden lite.

Vi börjar med en natt i Stockholm med barnen på hotell sen på Gröna Lund, när vi sedan kommer hem på söndag kväll så packar vi om för att åka och tälta i Västervik. Kanske en vecka, vet inte riktigt än det beror lite på vädret. Därefter åker vi hem för att åter packa om för att sedan bege oss upp till hyttan i Norge. Där blir vi några dagar kanske en vecka sen blir det en lika lång väg hem igen men sen har vi inte så mycket planerat mer än bröllop i augusti och en natt i Motala på hotell.

Ja, det går fort att göra åt de där lediga dagarna för fort om jag få säga mitt och det får jag ju för det är ju min blogg hehe… Sen blir det självklar den traditionella marknaden i Skänninge, min kära make är ju därifrån. Ja, torpet får vi ju ej glömma heller… Jösses hur ska vi hemma allt?!?!? Jag behöver ju semester efter att ha haft semester…

På tal om regnställ som jag inte hittade på förskolan så hittade min mamma det idag när hon passade barnen, det hängde här hemma i vår hall. Så nu har Liam 3 regnställ, så kan det gå när inte haspen är på…

Så länge man har ett fönster är livet spännande.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.