Siri, grattis!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Siris födelsedag!

För 8-år sedan kom Siri till världen, liten och söt. I 8 år har Liam och Siri hängt ihop då de blev bästisar näst intill på BB…

Siri med sitt fina lockiga hår kommer förmodligen göra sin mamma och pappa allt för tidigt gråhåriga, då det kommer pojkar i svärm runtom henne!!! 

Jag kan redan nu för att undvika en arrest tala om för mamma Ida och pappa Stefan att det inte kommer funkar med verken Radar eller Myrr. Så sätt er med en kopp kaffe och låt de små pojkarna svärma runt.

Siri kommer få kyssa många grodor innan hon hittar sin prins, men lyckans lott för de grodor och prins som får lära känna denna fina lilla flicka!!!

 

 

 

Siri är ett kvinnonamn, en vardaglig form av namnsdags-grannen Sigrid; båda namnformerna har använts som dopnamn sedan 1600-talet.

Namnet var ett modenamn kring förra sekelskiftet. Den 31 december 2009 fanns det totalt 7 466 personer i Sverige med namnet Siri, varav 4 512 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 164 flickor namnet, varav 98 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag 15 september

Vi älskar Dig Siri och hoppas Du haft en super fin dag!

Kramar i massor från Marika, Thomas, Liam, Noel och Stella!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.