Sista rycket…

 

Idag tog jag mig en tur ner till syster yster som fick ett ryck för några dagar sen. Liam och Noel tvingade jag med mig under lite motvillighet men som den orolig morden som jag är vill jag ju inte de ska vara hemma själv än. De får allt gott vänta si så där 15-20 år till på det.

 
Kitty-Lou, min syster yster skulle sätta upp nya gardiner. Hon hade varit på lite rea på Coop och där fanns det fina gardiner så de vill hon köpa och så gjorde hon. Kom hem och skulle sätta upp dessa fina gardiner och fick då det så kallade ”rycket”…
alt
… Rycket från att ha varit i 90-talet till att komma i fatt sig si så där en 20 år. Då går det inte ha tvådelad färg med en bord i mitten av väggen med några hemska detaljer som typ kaffe kittlar eller vad det nu var som fanns på den. Ja, så mycket som jag har varit hos syster yster och glömt det måste bero på att det var illa så jag förträngt det.
 
Men sagt och gjort så förnyade hon sig och till det bättre må jag säga. Det var det som fick se när jag kom på besök och tvingat med mig barnen. Hade även tänkt få i mig kvällens sista kaffe tår och samtidigt invänta min kära make Thomas. Men det blir inte som man tänkt sig, nej det blir aldrig som man tänkt sig.
alt
Vi kom till Kitty och insläppt vi blev, men vi blev förvisade till soffan vid tv:n. Jag vet inte än vad det beror på, antingen var Kitty snål, rädd om sitt nya kök eller att kaffet var slut. Tycktes höra att hon mumlade något i stil med att ”ag är inte kaffe sugen så då är väl inte du det heller???” Sen så kom hon in på något annat fort och så var den kaffe tåren begraven långt borta i något annat kafferike…
 
Så jag satte mig i soffan och inväntade maken Thomas som faktiskt kom efter en lång, lång stund. Ja, Thomas slutade ju inte jobba innan 18 och sen skulle han åka hem och få av sig sin teletubbies dräkt och någon stans där ville väl han även dela med sig lite till kommunen och gick inte till den lilla holken och där blev han sittande antar jag.
 
Ringde efter Thomas och det ekade så där lite badrumslikt och ett svar som lät ”ja kommer, jag kommer snart ska bara dela med mig lite” Sen så la vi på och till slut kom han och stannade bara en liten, liten stund för sen var det åter igen dags att åka hem till gräddhyllan för att göra våra kvällsrutiner och sen få Liam och Noel i säng.
 
I morgon är det ju en ny dag med mycket skoj för Liam och Noel. Mormor kommer ju och ska passa de och vad jag förstod av samtalet jag fick av min kära mor ska de åka till Monkey Town och om de inte är allt för trötta efter det så ska de baka lite kanelbullar. Det är väl kanelbullens dag i morgon om jag inte mins fel?!?!
 
Vid 20 tiden var allt klart och då hoppade jag och Thomas i soffan får att skratta lite åt Dobbidoo som är så roligt program.  Fick oss lite skratt då och då och det behöver man verkligen…
 
Men nu så ska jag hoppa vidare och det är in till duschen för jag känner mig lite rösen och behöver få upp temperaturen uti kroppen…
 
Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.