Sitta där i soffan vid 20:00

 

Vet inte om jag ska skratta eller gråta…
… Om jag ska gråta så vet jag inte om jag ska gråta för de helt otroliga ungdomar som visar upp sig i kanal 1s ny serie eller om det är föräldrarna till dessa barn.
Om jag ska skratta vet jag inte om det är åt ungdomarna eller om det är föräldrarna som jag ska skratta åt, hur är detta möjligt? Finns det sådana människor i Sverige, ja finns de i världen överhuvudtaget?!?!
Men jag tror jag både skrattar, gråter eller om det ska kallas att jag skäms och lägger händerna för ögonen och sjunger lite ”lalalalalalalalalala” under tiden det är allt för pinsamt. För herre jösses vad det kan bli rött i fejan på mig när jag tycker det blir allt för pinsamt, till och med Thomas reagerade starkt i kvällens avsnitt.
Det som är än mer bevisande på att jag har rätt är att både Alice och Jennie som kom hit upp till oss i kväll för att umgås lite och titta på tv sa att det är förfärligt av både föräldrar och ungdomarna, då vet jag att jag har fog för hur jag kan bete mig i soffan med att skratta, gråta eller bara dö av pinsamheter!
Nåväl, det får mig ända till att sitta där i soffan vid 20:00 måndagar då det visas och förmodligen kommer jag sitta där nästa måndag igen för att tittade på dessa förfärligt pinsamma människor och förmodligen kommer jag även då sitta och gotta mig åt hur bra jag är och hur bra jag uppfostrat både mina barn och man!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.