Sitta ned…

Okej, då har jag varit ute med Stella en liten promenad. Dock längre än vad jag gick med henne för två veckor sedan. Nu kan hon faktiskt tycka om att få lämna sina små bäbisar några minuter innan hon åter vill in igen.

Jag hade tänkt att försöka fota dem lite sen  ikväll när jag väl är hemma från gruvan. Inte bara med mobilens kamera, utan lyxa till det med systemkameran. Hoppas bara de är lika pigga som de var igår kväll och ställer upp på att posa lite för mammarika.

Är en aning orolig att jag inte kommer hitta en ersättare för mig i helgen i gruvan då jag ska vara där egentligen. Behöver ha semester (inte för att göra något skojigt själv) för maken börjar ju jobba och då slår han på stort och börjar i helgen med att åka bort med sitt nya jobb på en konferens och det innebär att barnen blir helt ensamma, vilket inte går ju.

Därav behöver jag semester och lyxa till det med en helg tillsammans med mina två underbart härliga skatter.

Hushållsgöromålen är klara här hemma, undra om man ska sätta sig ner ett par minuter innan det är dags att göra hushållsgöromålen på jobbet!? Jo, det får nog bli så en stund…

Ha en god och härlig höstdag där ute i världen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.