Sjukligt sjukt!!!

 

Mammarikas sjukstuga, vad god och dröj!
Ja, så känner jag mig lite som om jag vore en ”nurs” som alltid är redo. Är det inte barnen som behöver mig så är det pappsen som nu är lite invalido. Så idag efter att jag hade vaknat och upptäckt att båda mina små änglar hade feber vart det bara att ringa runt och meddela att ingendera kan komma till sina respektive skolor.
Efter detta var det frulle och lite Alvedon så de skulle orka första delen av dagen och den bestod ju av att ta sig till Willy Wonka’s fabrik och inhandla proviant till pappsen som inte kommer någon vart nere i paradiset.
Ner till pappa och in med maten, satte på lite kaffe och tog fram fika som jag och barnen köpt med oss. Stannade där en liten stund och kollade av läget och som tur är fick jag i alla fall för mig att han var snäppet piggare än igår och det är ju bra även om det beror på alla tabletter som kommit ner i magen.
Sen vart det hemfärd och denna lilla tripp till paradiset tog musten ur barnen så båda somnade som två björna som gick i ide. Väl hemma möttes jag av Anna, Linn och Lukas som var sugna på en liten lekstund och så fick det ju bli. Då upptäcker Anna att även Linn hade lite feber, kan vara så att det var därför alla fyra barn satt stilla och tittade på film mestadels… Feber är lugnande i dålig form!
Sen har jag sett något märligt på Noels ben och det ser ut som om han har fått något bett av en insekt för det är svullet, rött, blått och varmt. Inte bra, inte bra tycker nämligen att om de ska vara sjuka kan det räcka med en åkomma, inte mera för mammarika blir bara orolig, stressad och trött av detta.
Så morgondagen kanske får sluta med ett litet läkarbesök för Noels del den här gången. Undra om jag har någon läkarmagnet i mig för jag tycks alltid få åka dit och är det inte med andra så ör det med mig själv.
Ja, det var ju min stressigt sjuka dag. En måndag som ända är rätt så lik de andra måndagarna förutom allt sjukt!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.