Skåååååååååååååål!

 

Idag har det varit en stackars mammarika dag och det hela dagen lång. Men jag har haft det bra och inte så mycket störande moment, make och barnen har sovit på torpet i natt och kom hem lagom till middagen då jag hade gått upp och stått utan att behöva lägga mig raklång igen. Ulrik har jag hållit borta med men det var 5 andra tjejer från möhippan som vid olika tillfällen träffade Ulrik och delade med sig av sitt maginnehåll. Även då den blivande bruden som fick sin första öl vid lunch…
Så nu har jag varit i en inspelningsstudio och doat lite bakom Susanne då hon fick sjunga in tre låtar. Efter etta var det fart ner till Atlantis spa för en ledd ”Rumbadans” och sen var det spa för hela slanten. Det som var än roliga var att vi fick dela spaet med ett gäng till som hade bokat och det var inte vilka som helst utan hela HV71 gänget. Men jag stannade Ej kvar för att titta på dessa små lammkött utan for upp till Eva för att hjälpa till lite hos henne innan alla de andra kom för att förfesta en säng innan färd ner till Harrys för en bit mat.
Sen var det blött hela natten, så pass blött att många av oss fick åka hem och när väl den blivande bruden gav upp kände jag att det var okej för mig att ta en taxi hem till min härliga säng och det sista jag mins innan mina nattrutiner som var vätskepåfyllning, alvedonpåfyllning och samarinpåfyllning var att jag hade en fruktansvärd hicka utan dess lika. Men som sagt jag måste ha somnat för jag vaknade klockan sju i morse att 78 hackspettar naggade mig i skallen.
Då var det dags att fylla på kroppen med vätskeersättning och lite annat gott mot skallebanken. Sen en stund till i sängen för att åter vakan upp lite gladare i skallen och någorlunda piggelin. Men det var värt alla dessa ojande för kul var det och det sker så sällan att man hinner glömma det till nästa gång det är någon som ropar ”Skååååååååååååååååååål”
Nu är det till att slöa lite igen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.