Skallebank & en härligt promenad…

 

Mm en dag i möte och skalle bank har jag lyckats ta mig igenom så nu klarar jag nog allt… Förutom bestiga Mount Everest, för det vägrar jag!
Fick lift med tant Mari hem efter 15 när jag slutade och hämtade hem Liam och Noel. Ställde de så fint på gården och sprang upp och hämtade Knut för en härlig eftermiddagspromenad som faktiskt lindrade skalle banken. Liam och Noel gick med utan trötta protester, blev helt paff. Sen upp till mig för att sätta igång med lite middag och invänta Knuts matte, min syster Kitty som kom lagom till dukat bord.
Nu har Thomas kommit hem, barnen sitter och tittar på lite barnprogram och Kitty med hundar har gått hem. Inväntar Alice som ska komma hem till senast 21 då hon ska sova här sen blir det väl bingen för en annan som är totalt slut i både kropp och skalle. Tur med en ledig dag i morgon fast då kommer jag gå och vara nervös inför min tand som har gått sönder och ska lagas… URK!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.