Skallebank efter Twin?

 

Lördag morgon och jag sitter här med en lätt skallebank som jag förmodligen har skapat själv, jag har ingen att skylla den på.  Men jag får väl se det som om att det var värt att få lite skallebank då jag fick ihop det med en date med min make ute och inte bara det jag fick träffa ett helt gäng med en massa härliga bstare på Twin.
Några öl, några cider och en himla massa skratt på Twin för att sedan dra vidare med Thomas ner till Piren och inta en god kvällsmat. Efter mat och ett glas rött (säkert det röda som har satt skallen i arbete idag) så gick vi upp till Twin för att smaka på lite Cognac innan bussen skulle ta oss upp till den rätta GRÄDDHYLLAN!
Tog mig en liten kvällspromenad med Stella innan jag la mig och det sista jag hörde innan jag somnade in stenhårt var Thomas som sa något ”ska Du redan snarka, Du har ju precis lagt ned huvudet” jag har faktiskt inte en aning om vad han menar med detta…?!
Nu, nu ska mammarika fixa till sig, ta med Thomas och köpa lite fika så vi kan åka ut till Strandqvistarna och hämta hem våra små kära barn!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.