Skallebanken sitter där den sitter…

En tisdagsmorgon på Ekhagen började med kyla innan solen tittade fram. När väl solen tittade fram var det helt underbart men dock kallt. Medans jag gjorde lunch och efter lunch dör när jag höll p med disken skedde något jag var helt oförberedd på… Vädret slog om till värsta smoggen och har man tur så ser man nästippen framför sig.

Har fortfarande dunder skalle bank och jag har en liten aning om vad det kan bero på delvis.. japp 02:32 messade någon personal till Thomas om sjukdom och efter det kunde verkligen jag inte somna om och fick veta i morse att även Thomas legat vaken sen dess.. Så han har hart mina vändningar och min lilla rundgång i lägenheten när jag tassat runt i mörkret. Sen går jag och tänker på min tandläkartid idag som jag syter så för. Urk, helt enkelt!
Sen förutom det så är det väl så som det alltid har varit sen den där förbenade olyckan att väderomslag gör mig skit dålig… Men bit ihop bara Du mammarika så går det säkert över någon gång!
Ja, nu har jag inte ork att följa med till pulkabacken och skallebanken gör att jag inte kan tänka så Liam och Noel får helt enkelt vara inne den här smoggiga tisdagseftermiddagen vare sig de vill eller inte!
Nu ska jag försöka vila lite i sängen.. .Middis middis!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.