Skallen är tom!

 

Oj, det är lite virrigt i skallen idag, men tur är att jag kommer på det efter en stund. Skulle köra ner Thomas till jobbet idag och skulle då passa på att handla hem lite saker inför i kväll. Vi rattade iväg med den lilla ”sittåträngen” i den fart den tillåter.
Väl framme så ger jag min kära make en stor överraskning, jag gör en handbromsvändning på den snöiga vändplanet utan för Willys. Med en sådan liten bil som vi färdades i så kan ju inte de bli så mycket mer än att vi snurrar runt som planerat.
Nu vart ju Thomas inte beredd på detta lilla äventyr så han blev väldigt glatt överraskad, för han har trott att inte mammarika kan göra så… Men där fick han tji och jag tror till och med att hans mage hissnade till innan bilen hade stannat med nosen åt andra hållet vi kom ifrån.
Så jag släppte av Thomas efter denna lilla resa och for vidare in till staden för att göra lite ärenden inför kvällens julmys hos mig med väninnorna. När jag är klar där får jag inte riktigt ihop tiden, jag hade så himla gott om tid och kunde inte fatta varför…
… Gick lite där nere i kylan och blåsten och funderade om det var något jag hade glömt!!! Då kom jag på det, jag skulle ju handla lite mat, alltså mitt minne undrar jag vart det har tagit vägen?!
Nu är skinkan griljerad och Janssonen är färdig för ugnen. Barnen i badet och snart lite mys och kvällsmat för dem. Allt enligt tidsplaneringen, nästan i alla fall. Inte bra att stressa men jag håller på att lära mig hur man inte stressa och det tar visst lite tid och det är tiden som gör mig stressad, moment 22!
Nu, köket!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.