Skit IdrottsFörening!!!

 

Fy vad irriterad jag blir!
Vaknar rätt tidigt då barnen leker i tysthet med stängd dörr, men den förbenande hostan gör ju att man vaknar till varje gång barnen hostar. Men det gjorde inte så mycket att de väckte mig för dagen är rätt späckad, eller jag trodde det och det gjorde mig oerhört jäktad.
Vaknade som sagt och fick till slut upp min Thomas så vi kunde sätta oss alla till bords och äta en gemensam frukost tillsamman, det här mer till ovanligheten än vanligt nu för tiden då vi knappt aldrig ses.
Sen efter det är det ju det vanliga med att fixa undan, frukos och en dusch för min del för att sedan dra med hela familjen till affären för att göra lite snabba inköpt dels till i kväll då vi ska gå bort till Katta och Peter och äta kräftor och sen till oss själva då det börja sina av vissa dagligvaror.
Sen strax innan tolv skulle Katta komma och lämna Pascal och Teo här så Thomas kunde passa dem medans jag och Katta skulle stå i kiosken på Ekhagens IF då det skulle vara match och det var vår tur. Så upp dit efter allt jäkt på förmiddagen och inser när vi kommer dit att det inte finns en enda kotte, allt är stängt. Efter lite letande hittar vi en ensam gubbe som vi frågar vart alla är då det är mörkt i kiosken.
Då visade det sig att den matchen har blitt inställd men inte kunde någon enda liten jäkel ringa och tala om det för oss så man kan planera annat en ledig lördag med familjen inte. Nej, det var väl för jobbigt i den föreningen som igenting funkar i. Inte någon information eller organisation, nu är jag trött på Ekhagens IF och funderar på om Liam ska för börja spela i J-Södra där det faktiskt verkar som om det funkar mycket bättre och för en billigare penning?!?
Nu har jag tvingat min make till hans förtret att hjälpa till lite med hushållssysslorna här hemma då det är jag som har dragit det lasset allt för länge nu. Nu är det banne mig på tiden att även Thomas får ta och känna hur en dammtrasa känns att hålla i handen, ja även om det är lite muttrande och sura miner så ger jag mig icke denna gång.
Belöningen kommer sen då han får en mycket gladare och piggare fru, kan ju inte bli bättre enligt mig!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.