Skit också!!!!

 

Vaknade på ett bra humör men det vände fort idag. Fann till min fasa att tvättmaskinen pajade idag och det tog bort mitt glada humör på en gång… Ska det aldrig ta slut, ska man aldrig få behålla en krona efter den lilla hamster lön man så slitit för. När ett hål är fyllt finns det genast ett till att fylla upp, skit och skit rent ut sagt…
Ringde och talade om den tråkiga nyheten för min älskade make och det var ju inte precis det han ville höra. Men så sa han, ja jag ska titta på maskinen när jag kommer hem… Mm, sa jag vad är det du ska titta på?!?! Så sa han, ja i princip så kan du lika göra mms en bild p maskinen för vad kan jag göra?!?!
Det fick mig i alla fall att le lite i all bedrövelse här på gräddhyllan. Nu är jag trött på all snö, det har snöat hela natten och det snöar fortfarande lite. Så nu är det en gräddhylla på riktigt, helt vitt. Det är jätte fint med snö men även det har en gräns för att bli för mycket.
Sen är jag så himla trött på förkylningarna, sover ju som en kratta på nätterna när man är täppt och ont i halsen. Noel sover än värre och bara drömmer en massa mardrömmar om det ena och om det andra så när man väl somnat så får man vakna för att Noel är ledsen.
Har tagit oss en morgon promenad i alla fall på en halvtimme och det var skönt med frisk luft så jag fick lita annat att tänka på. Nu har vi tagit oss lite 11 kaffe, ja barnen tog väl då 11 saft och lite mariekex inte dumt det inte…
Ja, tvätten kommer jag ju inte så mycket mera med så vd ska jag hitta på nu då?!?! Dammsuga lite kanske och damma av..Mm… ska fundera lite!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.