Skitbilen!!!

 

Då har det hänt, det som jag bara har gått och tänkt på… Är det så att jag nu även börja lida av någon konstig tankeöverföring?!?!
Har sagt att det kommer en dag så bilen kommer börja strula och kosta oss en massa pengar. Så antingen kommer vi få lägga våra kosingar som vi inte har på att laga den eller så lägger vi det på en ny bil fast de pengarna har vi ju inte heller men då har vi en bil som funkar.
Jo, när vi var klara på simskolan så skulle jag och barnen åka och hämta hem Thomas, bilen började låta lite märkligt. Nästan som en jetmotor, skit tänkte jag är det en kyckling i motorn som blir stekt eller har någon stoppat upp en banan i avgasröret?!?!
Thomas kommer ut och jag talar om att bilen har börjat låta, inte då säger han lugn som ett paket fil. Men efter en liten stund kunde han gå med på att det faktiskt lät, när jag gasade ut på motorvägen hörde han det och gick med på att något är fel.
Nu. Är det bara det svåra kvar, att leta upp felet och sen det värsta… Vad kommer detta kalaset kosta?!?!
Möck med bilar, inte alls kul!
Det som var kul idag som jag blev lite glad över i det här med skitbilen är att Liam är uppgraderad till bröstsimskola 3, men lille Noel är inte riktigt mogen för det än så han går om bröstsimskolan 2.
Sen så hade jag laddat för att följa med Noel på tennis i morgon, tur var väl att Thomas satt av en händelse och läste ett informationsbrev från tennisen. Det visade sig att det är inställt i morgon då det där nördiga DreamHack är där och upptar lite av lokaleran eller vad det nu var de skulle använda stället till.
Noel blev väl lagom glad, men jag har mutat att vi ska åka pulka och inte bara det, Noels kompis Alfred kommer och Liams gamle kärlek och klasskamrat Anges och deras föräldrar ska även vara med i backen. Så det gick smidigt och Noel glömde nog lika fort att tennisen var inställd.
Det bästa av allt, i morgon har vi alla fyra sovmorgnar då Thomas tog ledigt. Inte något att jäkta upp till, bara ligga och dra sig så där gott och härligt…
Nä, nu tillbaks till julklappsinslagningen och se om jag kan få bort Thomas från sitt spel på PS3an…
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.